Websites

All devices
T-PI ontwerpt websites volledig afgestemd op uw noden. Ons deskundig team werkt creatief aan uw online project! Zowel voor desktops en laptops als voor tablets en smart phones.
Sinds 2000 ben je hier aan het juiste adres voor een website met CMS (beheerpaneel waarmee je zelf de inhoud kan aanpassen), SEO (Geoptimaliseerd voor zoekrobots zoals google, yahoo, bing, enz) en ook opvolging van alle sociale media (facebook, twitter, linked-in, enz)
 
BEKIJK ONZE REFERENTIES VOOR ENKELE VOORBEELDEN
 

Webshops

Webshop
Profiteer mee van een groeiende e-commerce markt!
T-PI maakt exclusieve programmatuur en helpt U de juiste beslissing te nemen om uw online zaak de juiste boost te geven. Zowel het bezoekers platform als de back-end zijn tot in de details uitgewerkt om gebruiksvriendelijk te werken.
Wij verzorgen ook openSource webshops zoals; Magento, Drupal, Prestashop, WordPress, enz.
 
CRM
Naast het CMS-systeem, waarmee U alle pagina's, artikels en categorieŽn kan beheren, maken wij voor U een gepersonaliseerd CRM systeem Customer Relationship Management, ofwel klantenbeheer. Een technologie waarbij het optimaliseren van alle contacten met de klant centraal staat. De gedachte achter CRM is dat klanten een betere behandeling krijgen naarmate zij een hogere waarde vertegenwoordigen voor uw onderneming.
 
MEER INFO? VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!
 

Grafisch ontwerp & drukwerk

Grafisch ontwerp
Zeer belangrijk bij het profileren van uw onderneming is een herkenbare huisstijl die de juiste doelgroep moet aanspreken. Wij verzorgen niet enkel uw online presentaties maar kunnen U ook kwalitatief drukwerk bezorgen. En net zoals onze andere diensten aan een zeer voordelige prijs!
Zo kan U bij ons terecht voor o.m. ontwerpen van uw logo's, naamkaartjes, flyers, briefpapier, enveloppen, presentatie mappen, affiches, folders, bloc notes, digitale templates, enz.
 
[ T-PI # +32(0)484.439.444 ] Oranjeboomstraat 41, 9030 Mariakerke, Belgi√ę (enkel op afspraak) [ Algemene voorwaarden ]
T-PI : Webdesign, domeinnamen en hosting.