compatibel

op alle toestellen

Wat is RESPONSIVE webdesign?

Een responsive website past zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is - groot of klein -, een tablet, of een smartphone. Er is slechts 1 website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website.

Waarom responsive webdesign (RWD)?

Niet onterecht worden we tegenwoordig meer en meer met deze term geconfronteerd (sommige zoekrobots schrappen zelf je website als deze niet responsive is!). Sinds 2015 toont onderzoek aan dat meer dan 25% van de websites bezocht worden op mobiele apparaten. RWD is dus geen hype! Als je online strategie serieus neemt dan is RWD de eerste stap in de ontwikkeling van een nieuwe website.
Bij een goed doordacht ontwerp zul je als resultaat hebben dat je meer bezoekers krijgt en dat deze langer op de website blijven en overgaan tot actie.
Benieuwd of je website Mobile Friendly is..? Google heeft hiervoor een tool ontworpen; klik hier om je huidige website te testen.
 
Meer informartie kan je vinden op WikiPedia.
 

En los van RWD is SEO ook wel noodzakelijk!

SEO research
We starten met een onderzoek van uw huidige online prestaties.
SEO op maat
Wij tekenen een uitgebreid plan uit op maat van uw online project.
SEO perfectioneren
Regelmatige herziening van de optimalisatie is een noodzaak om in de top te blijven.
SEO moet werken
Breng op de juiste manier je potentiële klanten naar je webshop.
Heb je vragen? Neem gerust contact op, of vraag een vrijblijvende offerte.
Δ